www.WOiO.org

Forum studentów Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej

Przejdź do treści

Ponowny wybór katedry dyplomowania [BOM + MSU]

Materiały i dyskusje dziesiątego semestru mgr na WOiO.

Ponowny wybór katedry dyplomowania [BOM + MSU]

Postprzez Tady Czw Mar 04, 2010 1:04 pm

Przed dziekanatem wisi karta informująca o konieczności ponownego wyboru katedry dyplomowania przez studentów 5-go roku. Polega ona na napisaniu na liście w dziekanacie, przy swoim nazwisku katedry w której robicie dyplom. Zapraszam więc do dziekanatu.
Kto pyta nie błądzi. Kto płaci dostaje odpowiedź...
Awatar użytkownika
Tady

Dołączenie: Śro Paź 07, 2009 5:26 pm

Re: Ponowny wybór katedry dyplomowania [BOM + MSU]

Postprzez brzoza Czw Mar 04, 2010 3:49 pm

Co więcej,

spotkałem dziś dr Oleksiewicza i pytał się mnie, czy ktoś na roku pisze prace dyplomową w katedrze projektowania okrętu. Był on już drugi raz na seminarium, ale żaden student ponownie się nie zjawił.

Podobno kto pisze dyplom w tej katedrze (projektowanie, hydromechanika i teoria okrętu) musi chodzić na seminarium swojej katedry, które prowadzi właśnie dr Oleksiewicz. Jeśli tego nie robi, nie będzie mógł pisać dyplomu w tej katedrze.

Radzę wyjaśnić sprawę.

Pozdro
brzoza

Dołączenie: Śro Paź 14, 2009 5:26 pm

Postprzez Dawido Czw Mar 04, 2010 6:00 pm

Miodzio, jak ja lubię takie akcje. Czyli ja, Tadek, Paweł, Kwiatek i Szypul powinniśmy chodzić w czwartki do 605. Jutro podejdę na uczelnię i postaram się to wyjaśnić.
Pozdro
Dawido

Dołączenie: Wto Lut 23, 2010 12:15 pm

Postprzez Dawido Pią Mar 05, 2010 11:23 am

No dobra to sprawa się wyjaśniła. Odbyły się 4 godziny seminarium, po 3 godzinach nieobecności jest się skreślanym z listy więc piszemy za rok lub robimy dyplom z technologi. Mi pasuje.
Pozdro.
Dawido

Postprzez Dawido Pią Mar 05, 2010 3:50 pm

No dobra. Beke sobie zrobiłem:) Jest wszystko git, mamy po prostu w czwartki chodzić do P. Oleksiewicza. No a te 4 godziny zajęć to przepadło i nie musimy ich odrabiać. Zamieszanie powstało przez te przełożone zajęcia u P. Kozaka, ale już jet generalnie wszystko wyjaśnione. Więc tak, możemy pisać w tym roku;)
Dawido

Powróć do X semestr

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość